Русата Златка без грим – страшничко си е

1

zlatka-bez-grimЗлатка Райкова най-накрая престана да си рисува веждите  и да прилича на клоун с тях. Тя си беше подвела по модата да рисува изразителни дебели надочни черти, които странно напомняха за филми с куртизанки и стояха на лицето й абсолютно ненужно и даже нелепо. Явно чак сега тя е обърнала внимание как изглежда без един тон грим и видяното й е харесало.

Плейметката пусна своя снимка във Фейсбук, опитвайки се да покаже, че е станало нов човек  и се харесва и без изкуствените си подсладители. В много сайтове умилено възкликнаха – колко е хубава и колко младее и никой не се сети, че снимката всъщност е кадър от лайф в Брадъра.

Тя просто е направила стоп на въртящата се лента и е пуснала фотото като чисто  ново, без да се сети, че отад се виждат неоправените легла на съквартирантите.

Тъй като няма с какво да блесне и още не се е сетила да се занимава с благотворителност, тя вади стари кадри и ги представя като нови. И въпреки че твърди, че е без грим, много ясно се виждат следите от фон дьо тена.  Освен това се вижда, че е временно без вежди и вече ги нанася с четката. Въпреки мацнатия крем, лицето й не е гладко и има нужда от още оправяне.

Според Киро и Денди тя отделяла на грима си по над два часа сутрин и след това стояла като изтукана, за да не го развали. Колкото и да се опитва да внуши, че вече ще ходи натурална, тя няма да го направи, защото без грим изглежда меко казано стресиращо. Дотолкова, че чак Георги може да й избяга.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *