Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Румен Вълка взима боклука на Банско – с видео

Румен Вълка

Румен Вълка

Един от знаковите бизнесмени – Румен Гайтански – Вълка, готви завръщане на бял кон в страната, твърдят негови приближени. Както е известно, Гайтански е в сериозен конфликт със сегашния премиер Бойко Борисов. Последният направи всичко възможно да го изгони от концесията за столичния боклук. Дълго време той бе обвиняван от премиера във всевъзможни грехове и логично предпочете да се сниши след изборния му успех.
Гайтански прекарваше повечето време в чужбина и според негови приближени не страдал особено от престоя си в странство. Говори се, че прекарвал повечето от времето си в Монте Карло, където бил профукал по казината над 300 хил. евро.
Според друг слух пък бил избягал чак в ЮАР, където гостувал на Христо Стоичков докато Моделния ляв беше треньор там.
Сега обаче Вълка силно се вълнувал от предстоящите избори и бил твърдо решен при промяна на конюнктурата да се завърне в България и да осъществи мащабните си проекти. Сред тях са огромен бизнес парк на мястото на „София Ленд“ и реконструиране на къпалнята в Борисовата градина, която навремето купи от Мая Илиева.
Според запознати той никога не бил спирал бизнеса си у нас, но го движел по-дискретно. Неотдавна компанията „Грийн партнърс“

Прословутият ултра скъп автомобил на Румен Гайтански - Вълка

Прословутият ултра скъп автомобил на Румен Гайтански – Вълка

успя да вземе концесията за чистотата в Банско. Твърди се, че зад нея стои именно Вълка, а посоченият като управител Пламен Цонков е негов доверен човек.
Хора от бизнеса твърдят, че Вълка се завръща в голямата игра точно с тази компания.
„Грийн партнърс“ вече успя да вземе боклука на Банско и още няколко общини. В Хасково пък спечели поръчката за снегопочистването, която тази година бе с рекордната прогноззна стойност от 300 хил. лв.
30 хил. евро пък броил Румен Гайтански за да наеме като своя придружителка Наоми Кембъл, заговори се миналата година. Той си позволил удоволствието да бъде придружаван от известната манекенка, макар и за една вечер. Румен Вълка искал да се представи на ниво пред бизнес партньори и се появил на деловата вечеря в компанията на черната красавица.
Както е известно, Гайтански има не само най-скъпата кола, но и най-лъскавия часовник в България с марката „Пармиджани“, купен за космическата сума от 1.4 млн. лв.

Виж гъзарските коли на Румен Гайтански – Bugatti Veyron И Ferrari California ! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *