Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Румен Луканов кръстил малкия си син на Франк Синатра

Румен син Франк на СинатраРумен Луканов бил толкова влюбен в музиката на Франк Синатра, че кръстил малкия си син Франк.

Това стана ясно, когато му се падна да танцува фокстрот точно на песен на любимия му изпълнител. Толкова много го харесвах едно време, толкова го слушах и подскачах из дискотеките на неговата музика, че като се роди малкият, го записахме Франк, обясни той на партньорката си Ралица. Тя обаче му беше приготвила изненада и в репетиционната зала се появи самият Франк.

Всички вкъщи смятаме, че татко танцува кат дърво, довери с усмивка момчето. Но не е важно как танцува, а това, че е много добър баща. Румен фокстротХлапето остана на репетицията и започна да светва баща си как да стъпва, как да се върти, как да държи раменете си изправени, а когато трябваше да вдигне Ралица и да я завърти, момчето възкликна: „Гледай сега да я изтървеш и какво ще правим после?“ Внимавай, тя е хубава и трябва да я държиш здраво. Ралица се разсмя, но момчето беше сериозно и Румен тържествено обеща, че няма да изпуска партньорката си на паркета.

Луканов наистина в началото на предаването бе едно от недоразуменията в групата на участниците. Той бъркаше ляв с десен крак, настъпваше партньорката си и дори се самонастъпваше. Танците му взривяваха публиката от смях, а той сам наричаше себе си дървено човече и дори веднъж отиде да ги поговори с едно истинско дърво и да го пита как е със стъпките. Изненадващо обаче водещият на „Сделка или не“ направи сделка със самия себе си и затанцува добре най-вече от инат. Той стои до полунощ на репетиции, отработва всяко движение и снощи се справи блестящо, та чак журито започна да му ръкопляска. Румене, ти си жив пример, че и дърветата могат да танцуват, стига да репетират достатъчно, похвали го международната съдийка по спортни танци Галена Великова. За пръв път двойката получи високи оценки, за пръв път не е в дъното на класацията и няма да бъде номинирана в петък. За пръв път Румен се разплака.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *