Румънеца и Енчев скочиха на Криско

0

Рапърите нападнаха безмилостно колегата Криско

Румънеца и Енчев
Румънеца и Енчев

Румънеца и Енчев нападнаха по – младия си колега Криско заради песента „Само шампиони”, която той написа за Стунджи и Елица, и с която тези двамата ще представят България на „Евровизия” тази година. Според тях да смесиш българска фолклорна музика с немско диско е напълно безсмислено и равносилно на това, да направиш чалга версия на химна, за да има по – хитово звучене.

Енчев изказа справедливо възмущение в своята Фейсбук страница от факта, че БНТ са сменили песента за „Евровизия” и по този начин са се подиграли с вота на зрителите.

Криско
Криско

„Каква е тази глупост, да сложат песен на Криско, който отказа да пее благотворително в помощ на болно момче и възпя наркотиците? Хората си дадоха последните стотинки да пускат СМС-и, а Европа ще слуша песен на този наркоман Криско!? Това е недопустимо, пак си наскубаха трътките” – написа Георги Енчев.

Рапърът допълва, че с колегата си Румънеца също опитали да предложат свое парче за конкурса, но моменталически ги отрязали. Когато се обадили да питат как да си занесат песента им отговорили, че нямат нужда от тяхната помощ, защото вече имало достатъчно предложения за Стунджи и Елица.

„Протестиращите трябва да включат в исканията си и борба с монополите в музиката. Защото от години едни и същи са окупирали властта в сферата и не дават пиле да прехвръкне”- каза още той.

Ето я песента – ябълка на раздора:

http://www.youtube.com/watch?v=HHgazVdgKZs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *