Росица Кирилова живее на кафе и цигари

0

Росица КириловаДо 30 кафета на ден пиела Росица Кирилова. Тя сама си призна тази страст към кофеина, с която просто не може да се справи. Опитвала съм се, каза тя,   в „Преди обед“ по bTV.  Много пъти съм опитвала да намаля бройката на кафетата, само че не става. Пия по 30, когато съм под голямо напрежение. В по-спокойни дни стигам само до десет.

Противно на  всякакви научни теории, тя можела да удари едно силно кафе вечер преди сън и веднага след това да заспи. А сутрин със същата напитка да се ободри. Но тогава й трябвали огромни количества. Засега се чувствам се добре, човек явно  трябва да си намери мярката, в която ще се чувства добре, каза певицата. А за нея мярката явно е извън общоприетото. Но пък не й влияело нито на сърцето, нито на нервите, нито на кръвното.

Тя призна и свой друг грях – че не отказва и не може да откаже цигарите. Също странно те не се отразявали на гласа й. Когато вече нямало накъде, вадела електронна цигара. Смучела я с такова настървение, че като се погледнала отстрани чак я досмешало.

Роси правила няколко опита да откаже цигарите. До един безуспешни. Най-драстичният бил, когато решила да се напуши със силен тютюн до такава степен, че да й прилошее и да се отврати. За съжаление като се събудила, първо посегнала към кутията с папиросите.

Явно трябва да стане нещо много шокиращо, за да оставя кафето и цигарите. Но пък по-добре, че не е станало, смее се изпълнителката на „Боса по асфалта“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9z0SLQabCqQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *