Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Росен Плевнелиев взел 70 хил. лева заем от жена си Юлияна

 

Росен Плевнелиев

Заем от 70 бона е дала на Росен Плевнелиев  съпругата му и първа дама на България –  Юлияна. Парите са отпуснати от фирмата на съпругата на президента „Ателадия консулт“ преди три години. Само след няколко месеца Росен Плевнелиев съумява да изплати дълга на съпругата си + 8% лихва. През 2008 г. фирмата на Юлияна Плевнелиева е в своя възход и освен банкова дейност, тя предлага и консултантски услуги. През въпросната година „Ателадия консулт“ отчита приход само от консултантски услуги в размер на 335 хил. лева. По подобие на придобилия популярност случай с Ахмед Доган и фирмата на първата ни дама разчита на външни специалисти, които да изготвят качествените консултации за клиентите й.

Първата дама на България – Юлияна Плевнелиева

Поради тази  причина Юлияна Плевнелиева  по официални данни губи от консултантските услуги около 130 бона, които изплаща на своите външни експерти за добре свършената работа. И все пак в края на 2008г.  „Ателадия консулт“ отчита чиста печалба в размер на 185 хил. лева, след като Юлияна вече е изплатила данък  печалба и ДДС. Впечатляващ факт, че в безспорно успешната година на първата ни дама, в нейната фирма са работили само 2 човека на постоянен трудов договор. Интересно обаче е, че  е да се отбележи, че в момента  в който настоящия президент Росен Плевнелиев става министър, бизнесът на жена му тръгва рязко надолу.

Дали Юлияна Плевнелиева не съумява да се справи с кризата или може би съпругът й преди е имал повече време и е й помагал значително при управлението на „Ателадия консулт“, но налице е резултатът през близките изминали години фирмата на първата ни дама е във възход, а в края на 2010 г се оказва, че в крайна сметка дружеството й няма дори лев печалба.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Росен Плевнелиев взел 70 хил. лева заем от жена си Юлияна

 1. Цветан Димитров Отговор

  25.01.2012 в 1:51

  Дам, и също така дружно Плевнелиева, Първанов и Петър, Прелетни Пингвини ловят в Пазарджик.

 2. биби Отговор

  15.03.2012 в 18:50

  Абе вие имате ли връзка с главният мозък.

 3. Fifi Отговор

  22.04.2012 в 4:50

  CIGANKA OTVRATITELNATA.DVAMATA SA CI LIKA PRILIKA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *