Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Росен Плевнелиев с черен печат. Фирмата му „Ирис“ изгонена от Германия заради фалшиви трудови договори – с видео

Кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев май има тъмно минало

Кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев май има тъмно минало

Кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев е нарушавал трудовото законодателство в Германия и дори имал забрана да влиза в страната. Това разкри вчера зам. шефът на РЗС Атанас Семов. Плевнелиев, кажи си ти, за да не кажем ние, призова Семов.
Съперникът на Плевнелиев поясни, че има доста тайни около кандидатурата на управляващите.
Росен Плевнелиев се появи от нищото и събра един пиар резултат, който rosen_plevneliev9го превърна в българска политическа Мадона. Те и инициалите му са ПР“, пошегува се кандидатът за Дондуков 2.
Атанас Семов зададе въпроса „Кога немската държава е забранила на строителната фирма на Росен Плевнелиев „Ирис“ да упражнява дейност в Германия, както и какви санкции са й наложени“. Причината била измами с трудовите договори на

Атанас Семов хвърли бомбата с въпроса дали Плевнелиев има черен печат в паспорта си

Атанас Семов хвърли бомбата с въпроса дали Плевнелиев има черен печат в паспорта си

служителите и техните осигуровки.
Последната бомба от РЗС обаче дойде под формата на следния въпрос: Има ли забрана Росен Плевнелиев да влиза в Германия с черен печат? Кандидатът за президент на РЗС уточни, че ако опонентът му за „Дондуков“ 2 не отговори, то „ще отговорим ние от РЗС“.
Лидерът на партията Яне Янев потвърди, че действително Плевнелиев е погазил немските закони. „Това е вярно и ще отнесем този въпрос до немския посланик в България, като ще проведем среща с него“, заяви още Янев. Часове по-рано социалистът Георги Божинов обяви, че като министър Росен Плевнелиев е взел подкуп от 50 хил. лв. ГЕРБ отказаха да коментират хвърлената ръкавица срещу своя кандидат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Росен Плевнелиев с черен печат. Фирмата му „Ирис“ изгонена от Германия заради фалшиви трудови договори – с видео

 1. tihomir Отговор

  11.09.2011 в 12:48

  tozi sait e na traktora nevazmojno e da se pishat podobni gluposti to i az chuh che pisaliq statiqta e dolen pedal i sled kato ne pishe statiii se ebe za jalti stutinki ! no poradi fakta che nikoi ne iska da go ebe go slojili da pishe statiii i chrez tqh iskarva pari s koito si plashta da go ebat otne mi 1 min da go napisha ! i izmislq

 2. Иван Отговор

  11.09.2011 в 19:39

  Какво значение има , чий е този сайт? Важното е, че се пише истината и дава отговор – „Кой, Кой е ?“ Не ви ли омръзна 20 год. да бъдем лъгани и да ни управляват 2-ро и 3 -то издание на назначените от ЦК на БКП „менеджъри“, „бизнесмени“ и мутри.

 3. Мокър Брокер Отговор

  02.11.2011 в 11:39

  Възникват въпроси, може би не най-важни:
  1. Фамилията Плевнели (на турски) означава „Плевенски“. Една студентка по медицина в Плевен, дъщеря на извествия зъболекър д-р Еминов от Плевен – изселник, учеше и живееше с тази фамилия.Чест прави на баща й, че пази родния си град във фамилията.
  Така че откъде и откога инж. Плевнелиев носи тази фамилия по бащина линия? Интересно ми е.
  2. Интересно е и защо е по турски маниер, а не по славянски – като Комаревски, Беевски, Пордимски и други фамилии на инженери от Плевенско.
  3. Ако е българо-мохамеданин, нищо лошо. Аз съм уж атеист, но кръстен по официалната религия през 1942 г. И като сме говорили с хора от къде ли не, спокойто си коментираме фактите относно религиозната ни принадлежност.
  4. Роден е през 64, учил е 18 г., 82-83 служи. Какъв служи – школник или редник? По правилата още от преди Девети втората година фелдфебел-школниците (фазаните) отиваха помощник-взводни по други поделения, а отличници и връзкари оставаха кадър в самите школи, които от 1962 или горе-долу тогава бяха събрани в едно НШЗО „Хр. Ботев“ с 3 района. Едва след Панорамата изградиха новата школа на същия баир с павирани плацове, доста добър „казармен“ лукс навсякъде и с високо интелектуален срочен състав, превъзхождащ повечето командили и преподаватели там. Всички среднисти, доста отличници, доста очилатковци, голям процент висшисти (например един бъдещ професор по физика и биофизика, мой по-млад колега и дори подчинен за някое време, отиде там от Инсттитута, където беше почнал работа), въобще момчета – мечта на доста моми. Доколкото имах мерак да „подредя“ сина си там през 87 (защото режимът там беше доста мек, учеше се и не се затъпяваше особено много, а и моят син беше възпитаник на МГ „Гео Милев“ с изявен електронен уклон и ТНТМ успехи, та мислех, че ще бъде там полезен и на себе си, и на Родината) се интересувах и разбрах категорично, че за целта трябва поне единият родител да бъде член на БКП. И то през 87!
  Така че има малко тайни в тая служба.
  5. Защо 30 месеца в казармата? 12 мес. в Плевен, после в М на Народната О (в коя ли сграда – МНО или МНО 2?), остават още 6 месеца. С какъв ли чин е бил през целия този период на служене на Родината?
  6. Ирис Интернешънъл беше голяма и трудно достижима фирма, опитвали сме безуспешно да им станем подизпълнители по някои специални системи. Аферим за направеното в Бизнес парка и другаде, но това е по силите само на играчи от ранга на ГБС и подобни. Що се отнася до Германия, в онези години ние доста работихме с тях и там, и в ОНД (тройната комбинация от германски пари, български строители и военни градчета за войските, напускащи Източна Германия). Беше добър бизнес и реално даде работа на хиляди българи.
  7. Завършил е МЕИ, прекрасно., колега е. На политикономия може да го е учил колегата Костов, кой знае. По времето на VІІІ (на БКП) и ХХІІ (на КПСС) конгреси МЕИ „Ленин“, бивша Държавна политехника „Сталин“, беше „оплот сталинизма“.
  Освен Брадистилов, Балтаджиев, бай Саздо, Якимов, Кирил Кирков и други баш професори, имаше Дивизиев, Поборников и маса други интересни фамилии и биографии. Дълги петилетки този институт съчетаваше високо ниво, вярност към режима и доста свободомислие в определени посоки, поради допира със световната наука и техника.
  8. През 87 имаше традиционното разпределение. За да остане провинциалист на работа в София, и то в ИМЕ, трябваше да си или пълен отличник, или нещо друго. Я активист поне на вузовско ниво, я сериозен връзкар, я конкурс за тебе или нещо друго. Понякога и луд късмет – случваше се и това.
  Интересно ми е как е преминал и този етап от трудовата биография на колегата.

  Бих седнал с него на кафе с добавка, за да си говорим като човеци. Лично бих разказал за себе си това, което знам, очаквайки същото. Но каква ли полза? Виж, ако България заприлича на Бизнес парка, идеално. Само че ще ни трябват много пожарогасачи и каратисти, доктори (малки) на науките, за да ни стегнат ячко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *