Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Росен Петров ще си прави нов нос във Франция

 

Росен ПетровРосен Петров ще ходи във Франция, за да си оперира за кой ли път носа. Той претърпя много операции, но за негово съжаление те се оказаха неуспешни.

След като хирурзите извадиха кистата от лигавицата на носа му, те го и деформираха. Водещият се появяваше подпухнал в ефир от сериозните интервенции и от лекарствата, но след като оттокът спадна, лицето му доби друг вид, който няма нищо общо с предишния. Лицевият му дихателен орган първо заприлича на боксьорски, а след това се превърна в топче. операцияПетров обиколил няколко местни светила и се опитал да си върне правилната форма. Даже два пъти легнал под ножа с козметична цел. Явно обаче лекарите се опасяват, че нещо от кистата може да рецидивира, или са изрязали преди това част от хрущяла му, но сегашните операции не дават резултат.

Това е страшен удар върху самочувствието на водещия. Той споделил с колеги, че ако лицето му не е на екран, няма да се притеснява, но сега смятал, че отблъсква зрителите с външния си вид. Това го докарвало до депресия, освен това се отразявало и на гласа му. Той даже стигнал дотам, че си мислел, че всички се вторачват в лицето му и се смеят зад гърба му. Затова се решил да отиде във Франця. Контактувал по имейл с френски специалист, който обаче казал, че има голяма вероятност да се справи с проблема, но иска да се срещне с пациента си на живо и да го прегледа лично. Водещият бил готов на всичко, само и само да си върне предишната форма на носа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ybSiE5JuoV8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Росен Петров ще си прави нов нос във Франция

  1. parvan Отговор

    03.11.2016 в 15:01

    Хе, хе!… Че нали дохторите в България са толкова велики!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *