Росен Петров се сецнал по време на се*с

0

Росен Петров1Здравословните проблеми на Росен Петров видно продължават и се задълбочават. След като от доста време се коментира къде под сурдинка, къде направо в лицето, че външният му вид е видимо променен, носът му тотално се е сплескал  и той страда от сериозно заболяване, сега  тв-водещият ни изненада и с нов проблем. Той започна да завалва и думите. Говорният му апарат изглежда е засегнат и това със сигурност идва от проблема с носа.

Освен, че заваляше, Росен Петров видимо се затрудняваше да води предаването, като компенсираше ту с безпричинен патос, ту с още по-странно веселие по теми, които никак не изглеждаха весели.  Докато си говореше уж колегиално със Силвия Лулчева, той я прекъсна изведнъж и изтърси: “Аз съм се сецвал яко по време на с*кс. Преметна ми се жилата отзад, на живо!”

“Е, то няма как да стане на умряло”, опита се да замаже положението  Силвия, но колегата й беше прекалено екзалтиран и продължи да говори за сецването и какви проблеми му направило по-нататък. И как се почувствала горката участничка в събитието.

Самият Росен Петров обаче отрича да е болен от каквото и да било.  Той твърди, че носът му се сплескал, докато се занимавал със спорт,  отказва и да обяснява промените във външния си вид, който става ту подпухнал, ту отоците спадат, както сериозната промяна на носа, който само преди две години си беше съвсем нормален . От екипа на предаването също не коментират какво става с водещия и навярно смятат, че да заплита думите е съвсем нормално.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/djE6KY4KRjY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *