Росен Петров се размечта Десислава да му стане майка

0

Десислава голяма„Ако Десислава ми стане майка, веднага ще изхвърля баща си през прозореца“. Тези култови думи са на Росен Петров, който си ги написал като мото, канейки красавицата в студиото на „Нека говорят“. Но когато ослепителната певица влезе при него, той се размисли и промърмори, че баща му е боксьор и в неравната битка той може да изхвърли него през прозореца, а не обратното.

Десислава пък първо го омая с  тоалета си, после с чара си и накрая с признанието, че се научила да псува като хамалин. Това станало след преместването тази година на семейството й в София. Беше огромен стрес, призна тя. Особено с тези задръствания. Тръгваш нанякъде, но изобщо не си сигурен дали ще стигнеш. Шофьорите нервни, показват среден пръст, аз пък започнах да ги псувам, за да ми олекне. И по този начин приспособяването й станало малко по-поносимо. Детето й обаче веднага свикнало с новата обсановка и новите приятелчета. Може би защото не му се налагало да шофира.

В Пловдив й било далеч по-спокойно, чувствала се по-уверена. Тя изобщо не скри, че е дете на разведени родители и това страшно й тежало и я комплексирало. Не чувствала свой нито дома на майка си, нито на баща си.  Нямала си нито лично нейна стая, нямала дори легло, което е само нейно. Затова си свила свое гнездо под тепетата

Сега певицата се радва не само на свое второ жилище, но и на нова любов. Той се казва Зарко и е безкрайно мил и нежен с нея, а тя щастлива, че го има. Претенциите й единствено са да се обичат и да са щастливи. Не искам богаташи, не искам екскурзии в чужбина, не искам хора с пачки, а чисто човешки неща. С годините мечтите ми станаха по-скромни и открих, че щастието се намира в малките неща, в ежедневните мигове, а не някъде далеч и непременно неуловимо. То е край нас, само трябва да го потърсим, каза временната „майка“ на Росен Петров и го трогна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jR1Ev8Em624

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *