Росен Петров крие, че е станал баща

1

rosen1Росен Петров от години дели един покрив с танцьорка на име Зарина. Макар че се представя за ерген, водещият на „Нека говорят” е свил уютно семейно гнездо с любимата си и всеотдайно се грижи за дъщеря й Кати.

Зарина е колежка на Петров още по времето на пребиваването му в „Шоуто на Слави”. Тя кърши тяло с балета, а той подготвя предаването рамо до рамо с ментора си Слави Трифонов. Росен не се колебае да покани Зарина на първа среща. Двамата имат страстна, но не особено дълга връзка.

Бившите любовници се засичат отново покрай „Комиците”. Танцьорката се е

Зарина е бивша гимнастичка
Зарина е бивша гимнастичка

 преместила в балета на вариететното шоу, а Росен Петров работи с продуцентската фирма на Евтим Милошев и Любо Нейков. Първоначално отношенията им са чисто приятелски. Зарина има връзка и дете от шефа на охраната на „Комиците” .

След като се разделя обаче с бащата на дъщеря си, танцьорката пренасочва вниманието си към Росен Петров, който все още е забравил бурния им романс отпреди години.

Не след дълго, двамата заживяват заедно с луксозното жилище на водещият на „Нека говорят”. Росен се грижи като истински баща за малката Кати. Момиченцето толкова свикнало с него, че започнало дори да му казва „тати”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ами и той е човек ! Каква клюка е това ? Щом не го е споменавал значи не иска да се знае. Само се рови в личния живот на хората.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *