Росен Петров: Б. Б. е Кокаиновият крал на България! Но кой е той?! Виж Тук:

0

Roska-PetrovНаричат Брендо Краля на кокаина, обаче дали кралят не е съвсем друго лице, попита в ефир бившият водещ и настоящ политик Росен Петров, но вече като гост. Б. Б. може да е Брендо, защото в тефтерчето на Златанов имаше лице с инициал Б., само че аз дълбоко се съмнявам, че е точно той. Защото инициалите са ББ, а не съм чувал на Брендо да му казват Брендо-Брендо.

Така бившият водещ директно посочи Бойко Борисов като кокаиновия крал на България, като умело избегна бъдещо съдебно дело за клевета, като формулира изказването си не като констатации, а като въпроси, които си задава и уж не може да им отговори. В някои среди на този ББ казват Белия генерал“, каза още той.

Той даде пример и с обиска на автокъщата, кафето и дома на общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев.

Щом са го тарашили, значи има защо. Той е оперативно известно и разследвано лице и явно е предупреден предварително за обиска, щом не са намерили нищо. Ние нямаме система за сигурност, защото покрай разграждането на ДС, изгоря цялата ни сигурност. Някои полицаи за повече пари са готови на всичко и най-малкото от тях е предателството.

Все пак „господин разследвания за наркотици“ би трябвало да има доблестта да подаде оставка, защото съмнението върху него остава. Защото цялата ни политическа класа връхлетя и в бизнеса, а някои от тях и в бизнеса с опасни и забранени неща, от които се правят бързи милиони. Брендо беше в затвора, сега е в неизвестност и се е скрил в миша дупка някъде по света, защото Интерпол го издирва… но трафикът и доставките не са спрели нито за миг, каза бившият водещ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8bcKIyTmLEM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *