Ромски богаташ открадна сърцето на Софи Маринова

0

Софи Маринова1Ромската перла Софи Маринова отново се чувства като девойче, което ходи тайно на срещи. Тя съвсем не е девойче и не се крие от баща си, а от собствения си син Лоренцо.

Фолкаджийката има ново гадже, това е богат мургав бос от Перник. Тя била там на участие, а той се омаял от гласа й и от тялото й. През цялото време я гледал като омагьосан, а след концерта наредил да й платят двоен хонорар. Софи тъкмо се чудела за какво са тези пари, когато се появил самият виновник и й подарил златна гривна и цветя.Софи и Лоренцо Жестът толкова я трогнал, че тя останала да си говорят с обожателя си, така от дума на дума се уговорили пак да се видят и сега вече лети на крилете на любовта. Те продължават да се срещат тайно и да се крият като ученици.

Софка има основателни причини при това две. Първата е за не гръмнат всички вестници, да ги разровят до девето коляно, да ги разкостят и да ги хвърлят на жадната публика. Певицата иска да се увери в собствените си и в неговите чувства, за да не стане за резил, че се е отдала заради един букет и една златна гривна. Втората много основателна причина е синът й Лоренцо, който е голям вече и няма как да му представи непознат чичко за нов баща, ако не е сигурна, че това е човекът. Софи дълго време беше на сухо. Тя сподели в свое интервю, че мимолетни връзки не я интересуват и търси мъжа на мечтите си, с когото да остареят заедно и да с обичат. Призна също и че иска да роди още едно дете, този път момченце, за да почувства къщата си пълна. Тези мечти са на път да се сбъднат и тя признала пред приятелки, че е много щастлива, но все още се страхува. Тя направо разцъфтяла от новата си любов, променил се изразът на лицето й, походката, самочувствието. Остава да получи и златен пръстен и ще е на седмото небе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/AWF2AeWMsWI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *