Ромина Тасевска: Дарко вече е различен

0

Мис България 2010 и съпруга на футболиста Дарко Тасевски Ромина сподели, че откакто роди дъщеричката им , отношението на съпруга й Дарко рязко се е променило. Вече я нямало онази романтика и копнеж към звездите, а някакво коренно различно чувство – обич, загриженост, внимание и уважение.

 Край звездната двойка няма как да се породят клюки, защото те живеят непретенциозно, изцяло отдадени един на друг и не пълнят социалната дреха с всеки памперс на Дария, нито се татуират и парадират. Ромина се премести в Израел, бременна в осмия месец и отиде да роди при мъжа си, защото реши, че мястото й е при него. Те ненатрапчиво си наеха къща, дори я обзаведоха в последния момент преди раждането. Майката на миската щеше да помага за бебето, но изведнъж й се наложи да се върне в София да се оправя с бизнеса си.

Ромина остана сама с пеленаче на ръце и дори не поиска да му наеме бавачка, или домашна помощница за себе си. Тя изцяло се грижи за бебето и къщата сама, а Дарко е неотклонно до нея и й помага. Когато не тренира, разбира се. Майката също сама купи първите обувчици на бебчето си и се зае с домакинството. Тя едва ли ще се върне на модния подиум. Харесва ми да съм съпруга и майка, споделя Ромина. Едва сега осъзнавам какво е да си майка, колко голяма е не само любовта, но и отговорността, споделя тя. Пред журналисти миската обясни, че каквото и да я питат, в живота й няма нищо интересно и пикантно. Грижи за бебето, за домакинството, една голяма любов и нищо повече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zV8NhfymfIQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *