Ромина Андонова потрошена, ще ражда секцио!

1
Ромина Андонова
Ромина Андонова прекарва тежка бременност

Ромина Андонова и Дарко Тасевски се опитаха да запазят в тайна бременността на миската. Бъдещата майка обаче, реши да не мълчи, за да няма спекулации. Красавицата сподели, че е в начална бременност, но усеща негативите от състоянието си. Ромина Андонова каза, че честичко й призлява, постоянно й се спи и яде непрестанно.

Миската обаче е спокойна, тъй като майка й била насреща и се грижела много добре за нея. Явно бъдещата мама още не може да разбере, че тепърва идва трудното и вече тя ще трябва да се грижи за малкото си бебе. Ромина обаче продължи с оплакванията си относно трудното състояние, в което се намира и уточни, че вече не поема никакви професионални ангажименти, тъй като все пак е бременна.Въпреки че е в началото на износването на бебето и дори коремчето не й личи, бившата миска явно е на мнение, че една бъдеща мама трябва да спи по цял ден, да си почива и да има човек, който да се грижи за нея.

Дарко Тасевски
Дарко иска здраво бебе и, ако може момче!

Ромина Андонова не пропусна да измрънка и за отсъствието на Дарко. Красавицата уточни нацупено, че Тасевски е на лагер и не се грижи за нея достатъчно. Моделката на Визаж каза, че бъдещият татко иска момче и не му пука нея колко ще я боли стига да роди здраво бебе.
Относно раждането Ромина се обърна към всички млади момичета с апел да внимават какво правят и да се пазят. Това манекенката каза по повод на преживяването преди години с АТВ. Андонова се преби с тежкото возило и се оказа за месеци неподвижна. Красавицата лежа със счупен таз. Неприятната случка обаче, се оказа че не е свършила. Бренната Ромина няма да може да роди по естествен път, въпреки че много й се иска. Счупеният таз, в комбинация с увредени кости не позволява появяването на бебенцето й на бял свят по нормален път.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *