Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Роксана се пази от плъхове с „Облаче ле бяло“

roksanaФолкпевицата Роксана е поредното недоразумение, което е попаднала в „Къртицата“. Явно този път продуцентите са си приготвили  много хора за гонене, което за зрителите ще бъде напълно аргументирано.

Ромската дама с ангелски глас и огромни очи е първична и чистосърдечна. Още във визитката си тя заяви, че няма стратегия, защото не знае какво значи думата стратегия. Аз нямам висше образование, даже и средно нямам, защото много рано започнах да работя, призна тя. Бях в различни фабрики, пълнех буркани с чушки и домати, семейството ми нямаше пари и трябваше да помагам. Освен това родих сина си рано, на 16 години и трябваше да се грижа и за него.

Нашите нямаха пари за учебници и джобни да ме пратят в гимназията и затова ме пратиха във фабриката. Не изкарвах много, но всичко давах вкъщи.

Въпреки суровия живот, който е живяла, тя се страхува почти от всичко. Още на първата мисия трябваше да стои в трап с плъхове и се разписка. Играчи я посъветваха да пее, за да се разсейва и тя с всички сили запя „Облаче ле бяло“ с надеждата да прогони гадините от краката си. После се засили да яде скорпиони, но смелостта не й стигна и се разплака.

Роксана явно ще играе образа на жертвата в това предаване, защото друг участник вече се кани да я задуши в газова камера или да й одере кожата, понеже е циганка. Освен това Иван и Андрей намекнаха, че тя има сериозни проблеми със съпруга си и тепърва предстои да се видят много сълзи и сополи, много драми и сърдечни мъки, които срещу подобаващ хонорар съпругът-насилник сигурно ще  се съгласи да потуши и да обещае, че няма да я бие повече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *