Родни депутати на миниолимпиада в Москва

0
Футболисти
Депутати ще играят футбол в Москва

Депутати от целия свят, включително и от България са поканени на миниолимпиада в руската столица Москва. Те ще участват в няколко дисциплини, като целта на всичко е сплотяване на връзките между страните.

Състезанието ще се проведе от 4 до 8 октомври, а основния спорт ще бъде футболът на малки вратички. Международните парламентарни игри са организирани от „Дума“ и ще бъдат нещо ново за родните ни депутати. За капитан на отбора по футбол веднага беше спрегнато името на Бойко Борисов, но той не може да участва, защото игрите са само за парламентаристи. Желание да ритат топка са изявили Румен Стоилов, Белгин Шукри и Дурхан Мустафа. За тенис на корт са се записали Хамид Хамид, който е тренирал професионално и Елин Андреев. Другите 2 спорта са шах и бадминтон, като за там трябват общо 6 мераклии, но все още няма желаещи. Всички дисциплини ще бъдат оценявани от професионални рефери, а нашенците съжалявали, че дисциплините са само 5.

Всяка група ще си има организатор, като депутатите искаха това да бъде Цецка Цачева, но ролята ще бъде поета от Огнян Стоичков, който е шеф на спортната комисия. След като се съберат всички кандидати трябва да се организира пътуването до Русия, но всички се кълнат, че това няма да стане с правителствения самолет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *