Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Родната полиция ни пази на коктейл в петзвезден хотел

След като два часа се съвещаваха за трудната криминогенна обстановка по морето през лятото вчера в Бургас, министър Цветан Цветанов и местни полицейски шефове са довършили важния си разговор в 5-звездния Гранд Хотел Приморец Бургас до късна доба.

Там съвещанието било полято с обилно количество маркови питиета, а масата отрупана с избрани деликатеси. Цветанов го удари само на минерална вода и безалкхолно, но подчинените му не са били на същото кулинарно мнение. Той си хапна само салата и панирана риба, другите кой каквото поиска. Коктейлът бе даден от комисар Милен Димитров и подобаващо уважен от политици, магистрати и регионални кметове.

 Предвид космическите цени точно в този хотел, не е ясно колко е излязла сметката и кой точно я е платил. Но със сигурност източникът на парите са данъкоплатците., Приморец бил избран не само по лукс. Той удря в земята всички останали хотелчета в региона със суперлуксозната обстановка. То и от гледна точка на МВР охраната там била най-добра и съответно тайната вечеря по случай полицейския празник най-безопасна. От края на тази седмица се очаквало нахлуване на над 50000 чужди туристи по Южното Черноморие и това било сериозно предизвикателство пред полицията, която трябва да осигури охраната им и охраната на другите от тях. Това също се обсъдило на срещата и на коктейла. Шегаджии пък поздравили шефа на РПУ – Несебър с песента „Летете, гларуси английски“, тъй като най много нщастни случаи с падане на пияни туристи от хотелски тераси има там.

По-късно Цветанов се оттеглил да си почине в президентския апартамент в хотела, който му бил даден безплатно.

 ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *