Родителите на Тома се срамуват от връзката му с Албена Михова – с видео

1

tomaСемейството на победителя в „Мюзик айдъл” 2 Тома Здравков още не може да се съвземе от шока, след като разбрали, че синът им има връзка с актрисата Албена Михова. Новосформираната светска  двойка пък все още отрича истината и се старае да се крие от хорското любопитство. Бившата приятелка на певеца, Елена, обаче призна, че Тома я зарязал именно заради

Тома събра гаджето и любовницата си на една сцена
Тома събра гаджето и любовницата си на една сцена

партньорката си от „Великолепната шесторка” 2 .

Елена усетила, че нещо не е наред седмици преди да узнае истината. Тома и Албена си звънели постоянно, а разговорите им продължавали с часове. Накрая русокосата певица решила да постави ребром въпроса. Попитала го какво му става, а той се ухилил и й казал, че вече има ново гадже.

Елена и Тома се влюбиха по време на "Мюзик айдъл"2
Елена и Тома се влюбиха по време на "Мюзик айдъл"2

Свидетел на неприятната сцена била и сестрата на Тома, което живеела с тях под наем в Пловдив. Двете просто онемели от шокиращата новина.

Още по- съсипани обаче били родителите на рокаджията. Хората се видяли в чудо щом научили, че синът им се залюбил с доста по- възрастната комедийна актриса, която има и дете от предишна връзка. Родителите на Тома не смеели да излязат от дома си от страм заради злословията на съседите им.

Албена и Тома в блиц интервю за „Господари на ефира“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *