Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Родителите на разчленения Николай – има още останки от детето ни, искаме да ги погребем

Има още останки от детето ни, което е било клано, рязано, разчленявано пръстче по пръстче, а след това захвърлено на сто километра от престъплението. Това заявиха родителите на зверски убития Николай, които се опасяват, че убиецът Адриан ще бъде пуснат на свобода и изкаран невменяем.

 Още като научих какво е станало, след силната ми мъка се промъкна и желание за възмездие, признава майката. Зная какво е българското правосъдие и зная, че Адреан няма да получи наказание, което да е поне малко адекватно да извършеното от него престъпление. Получихме парчета от детето си и ги погребахме в затворен ковчег.

В 15,30 часа се чухме за последно, а в 17,30 телефонът вече не отговаряше. После някой го изключи. Мислехме си, че ще искат откуп. В Николай имаше 1600 лева служебни пари. И през ум не ни минаваше, че вече не е жив и че се е случило такова зверско престъпление, плаче майката. Бащата я подкрепя, че ако Адриан излезе на свобода, двамата просто ще го убият. Ще лежим в затвора с чистата съвест, че сме отместили за детето си, въпреки че това няма да го върне. Но нашата постъпка може да стресне други убийци, които в момента дебнат чужди деца.

Същата закана за саморазправа отправи вчера бащата на Яна, чийто предполагаем убиец вечер беше пуснат под гаранция от съда. Престъпниците стават нагли, защото се чувстват безнаказани. Един добър адвокат и отново са на свобода, кометираха почернени родители. Те също настояват да се върне смъртното наказание, или убийците да лежат доживотно в затвора. Семейството на Николай все още не може да се отърси от шока. Сестричката и майката са на успокоителни, а бащата дави мъката си в мълчание.

ВИЖ ВИЕДОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Родителите на разчленения Николай – има още останки от детето ни, искаме да ги погребем

  1. Dorian Отговор

    04.08.2012 в 8:08

    ДА И АЗ СЪМ ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ , И ПРОТИВ ДОЖИВОТНИЯ ЗАТВОР ( той/тя убивали,безчинствали а аз ще го гледам , топличко, храна вода за нищо не плаща и така до старини …. НЯМА ДА СТАНЕ, СМЪРТ !)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *