Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Родителите на 11- годишния Станислав заподозрени за убийството му

Станислав бил удушен

Аутопсията на 11- годишният Станислав от видинското село Лагошевци доказа, че детето е било убито. Смъртта е настъпила в следствие на удушаване. Тялото на момчето е било наръфано от диви животни, което е затруднило съдебно- медицинската експертиза.

11 – годишният Станислав изчезна на 4 януари. Трупът на детето беше открит 17 дни по- късно в дере в местност край село Лагошевци. След като аутопсията доказа, че момчето е убито, разследващите започнаха работа по разкриване на извършителя.

До момента полицията е разпитала десетки души от селото. Към разследването ще се включат и профайлъри от Института по психология. Има съмнения, че убиецът може вече да е бил проверяван по случая.

Родителите на Станислав също са в кръга на заподозрените. Семейството на детето на няколко пъти сменило версиите си

Родителите на Станислав са сред заподозрените

пред полицията. Бащата на Станислав мина през детектор на лъжата, но все още не е изключен от списъка с вероятните извършители. Една от версиите на разследващите е, че детето е било убито в дома си, а тялото му после било захвърлено в дерето край селото. Друга хипотеза е, че Станислав е станал жертва на педофил.

Семейството на 11- годишното момче е многодетно. Родителите на Станислав имат още четири  деца, които в момента се наблюдават отблизо от социалните. Говореше се, че убитото момче щяло да бъде осиновявано, но в крайна сметка родителите му се отказали.

Броени дни след изчезването на Станислав, 18- годишно момиче от село Руска Бела  край Мездра, беше отвлечено. Похитената Каролин успяла да се обади на сестра си и да й каже през сълзи , че е в Серес, Гърция. Момичето назовало и малкото име на похитителя си, но той бил абсолютно непознат за близките и приятелите й.

Преди няколко месеца, 11- годишно момче от Шумен беше убито от свой приятел шизофреник. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *