Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Родители в потрес как да опазят шавливата си малолетна дъщеря

Ралица 13 години13-годишната Ралица, която вече втори път е обявена от родителите си за издирване, отново бе доведена с полиция вкъщи. Красивото момиче от София, което доскоро било отличничката на класа, започнало да търси други области, в които да се изяви.

Най – вероятно става дума за доста споделена любов, но дали с един мъж или много, полицията мълчи. Сега по празниците малолетното девойче си е вкъщи и реди ужасяващи признания. „Мамо, продавам си я пред блока, нали знаеш за мойта яка стока” – пише хлапето за част от анатомията си. И се хвали как всеки срещнат може да я купи, но стоката е яка и скъпа. Те ми е , мами, под пъпа, уточнява девойчето, сякаш останалите са неграмотни и не знаят какво точно продава.

 Аз съм страстна, а в леглото съм дива, прави опит за реклама хубавата Ралица. Който ме е опитал, пак иска да пробва. Ти си по-добър от него.

Към кого са адресирани думите, не е ясно. Най-вероятно към потенциалните клиенти, щом Рали е обявила, че си продава „стоката”. От училището мълчат, от Агенцията за закрила на детето не са казали дали работят по случая, но хлапето се държи точно като малка проститутка и не му пука от нещо.

В социалната мрежа вече взеха току що съзрялата хубавица на подбив и й предлагат десетачки за едно зад блока. Други хора пък са изумени и се питат що за родители има детето и как те тичат в полицията да си търсят дъщерята и да я обявят за издирване и не знаят с какво точно се занимава детето им.

Отвсякъде валят съвети от други родители как тези да се справят със своята красавица, която е явно яко ударена от хормоните. По-крайните препоръчват на бащата да й тегли един хубав бо

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google