Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Родители докараха дете до паническа криза заради края на света

дете страхДете от Сливен няма да се радва на Дядо Коледа и няма да хвърля бенгалски огън за Нова година. То е в паническа криза и в момента е натъпкано с лекарства, сигнализираха зрители на Карбовски. Майката и бащата, че и бабата много навътре приели идването на края на света . Те говорели само за това, подготвили се с провизии, направили скривалище в мазето и на тавана в зависимост какво природно бедствие ще настъпи – потоп или земетресение.

Бабата пък, която била набожна, непрекъснато повтаряла, че всички грешници ще бъдат наказани и идва второто пришествие. Тя изреждала какви мъки ще пържат в ада политици, проститутки, лоши съседи и все повтаряла още няколко дни и ще видите. Хлапето, което било във втори клас, си имало свои си прегрешения, ненаписани домашни, дърпане на опашки на съученички, въртене в час, надписи по стени и всякакви тайни момчешки работи. Колкото повече мислело, за толкова повече грехове се сещало. Пророчествата на бабата и клетвите й по всички неморални хора и лудата подготовка на родителите му го извадили извън релси. Във фаталния петък не го пуснали на училище, мама и татко не отишли на работа и се барикадирали вкъщи в очакване на апокалипсиса. Неочаквано детето не издържало на напрежението, лутането на родителите, вайканията и молитвите не бабата и се разтреперало неудържимо. След това се разхълцало и изпаднало в състояние на пълна паника. дете страх2Треперело и хълцало и думичка не можело да каже. Изплашени за малчугана, майката и бащата забравили за апокалипсиса и хукнали на лекар. Момченцето обаче продължавло да се тресе и казало само – ни искам да горя в ада заради греховете си. Лекарите прибрали малкия при себе си и му били успокоителни. А после продължили терапията, защото кризата не минавала. Никакви доводи, че по телевизията казали, че краят на света се отлага и няма да има, не можели да му помогнат. Малкият пациент е изписан за празниците, но стои сгушен в леглото си и нито красената елха, нито играчките под нея му правят впечатление. Според лекарите стресът бил много силен. Те имат надежди, че детето ще го преодолее, но не се ангажират със срокове кога и дали това няма да остави трайни последици у него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Родители докараха дете до паническа криза заради края на света

  1. Елена Отговор

    20.05.2018 в 3:52

    СТРЕС ПРИ ДЕЦАТА СЕ ПОЛУЧАВА И ПРИ ГЛЕДАНЕ НА ФИЛМИ С АГРЕСИВНО СЪДЪРЖАНИЕ !КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ ГЛУПАВИ КЛИПОВЕ СЕ ПОДНАСЯТ СУТРИН И КАК ЗАПОЧВАТ ДЕНЯ СИ ДЕЦАТА ЗА ТОВА ИМА И СТРЕС И АГРЕСИЯ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *