Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Роби на наркобоса Драгановеца го предадоха на полицията – с видео

draganovecaСкандалният пернишки бандит Стоян Кръстев – Драгановеца беше арестуван за робовладелство! Наркобосът наел четирима работници да се грижат за кравите му в с. Витановци – държал ги гладни, в мизерни условия, без никакви пари. Накрая след побой на единия, робите на Драгановеца решили да се оплачат в полицията.

Наркобосът всъщност в момента би трябвало да излежава 10- годишна присъда, само че бил арестуван в имението си до язовир „Лобош”. Адвокатът на Драгановеца представил медицински документи, че клиентът му страда от дископатия и се налага веднага да излезе от килията си в Бобов дол.

Стоян Кръстев наел четирима местни да се грижат за животните му със сладки обещания за заплата от 400 лева. Щом прекрачили прага на фермата, Драгановеца им разяснил как всъщност стоят нещата. Казал им, че са негови роби и ще му работят без пари половин година, а ако

Очите и Драгановеца се млатиха в Казичене

Очите и Драгановеца се млатиха в Казичене

откажат – щял да ги убие.

Работниците живяли в страшна мизерия. На ден се хранели по веднъж – когато Драгановеца благоволял да им хвърли коричка хляб. Вместо пари, плащал им с пет кутии цигари на седмица. Поводът за оплакването в полицията бил скорошен случай, при който Стоян Кръстев пребил един от работниците.

Миналата година Драгановеца се забърка в поредния скандал. Тогава наркобокът се сби с несебърския си брат по съдба – Митьо Очите. Заради боя, двамата бяха преместени от затвора в Казичене – Димитър Желязков бе изпратен в Белене, а Стоян Кръстев – в Бобов дол.

Дори и в затвора, Драгановеца не изоставя наркобизнеса, а го движи от килията. Престъпникът се занимава и с лихварство.

Драгановеца се прослави и като човекът, който отвлече фолк- певицата Тони Дачева. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *