Робърт Патинсън и Кристен Стюарт пред раздяла

0
Робърт Патинсън и Кристен се разделят заради цената на славата

Звездите от вампирската хитова  поредица  “ Здрач“, които пренесоха любовта си от снимачната площадка в живота обмислят да сложат край на връзката си. Причината е, че след “ Здрач“ любимецът на милиони млади момичета по света  Робърт Патинсън не е правил друг касов филм, докато кариерата на половинката му е в своя апогей.

Робърт не може да понесе успеха на Кристен

Както всички заем любовта и конкуренцията между звездите вървят ръка за ръка и разрива в отношенията им не е кой знае, колко неочакван, а медиите зад океана отдавна надушиха, че не с брак ще завърши  любовта на двойката, а шумна раздяла.  Доказателство за това е, че вампирът  Едуард не можел да понесе факта, че половинката му Кристен Стюарт  в момента е два пъти по – известна от него заради ролята си в  “Снежанка и ловецът”.

По повод сътресенията във връзката на Робърт и Кристен  се изказа дори популярната психоложка на звездите Ребека Градо, която съветва младия актьор да разграничи професионалното от личното и да не позволява на звездния си комплекс от Кристен Стюарт  да ги раздели, защото в шоу бизнеса нещата стоят така един ден си на върха, а на другия лежиш на стари лаври.

Една от най – обичаните звездни двойки пред раздяла!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *