Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ритуални погребения на цигари из цялата страна

Варненци погребаха свободното пушене в голямо заведение в центъра на града. Те димяха до полунощ спокойно, след това групово угасиха фасовете си. Точно в 24 часа гръмнаха бутилка шампанско и организираха тъжен помен.

За целта бе нарязана торта под формата на ковчег. Част от присъстващите се радваха, че вече няма да се веселят в задимена обстановка, но други твърдяха, че всяка чудо е за три дни. Въпреки това след ритуала заклетите пушачи си тръгнаха, за да не налетят на запенените инспектори. Малцина бяха тези, които продължиха да пафкат пред заведението.

Радостта си от наредбата сподели собственик на казино, който с желязна логика разсъждава, че колкото по-дълго живеят клиентите, толкова по-дълго ще залагат на автоматите. Хазартът обаче е пряко свързан с други пороци – пиене и цигари и пожеланието на бизнесмена едва ли ще се сбъдне. След няколко залагания всички ще хукнат навън да пушат, а там на свеж въздух, може и да се сетят, че губят и да си тръгнат. В Златните се радват на наредбата, тъй като клиентелата им е предимно от чужденци. Гостите и досега не са пушили, така че проблеми не се очакват.

Не са на същото мнение обаче собственици на малки хотелчета и кръчмички. В хотелите, които нямат тераси, пушачите демонстративнно отказвали да се се настанят. Притежател на кръчма обаче с ужас видял своите постоянни клиенти вън, събрани на няколко пейки. Те си купили алкохол от денонощен магазин и пушели необезпокоявани, а оборотът в заведението останал нулев.

Как въздейства цигарения дим на пасивните пушачи. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *