Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Рибари категорични: Тялото на Валя може никога да не изплува

валя, лозовоДрамата с изчезналата бургаска хубавица Валя непрекъснато се разраства. Момичето изчезна на 18 април и всички следи сочат, че се е хвърлило в морето. До Морската градино то взело такси, а край моста оставило мобилния си телефон, кутията с цигари и запалката. Засечено е и на моста, но никоя камера не е засякла скока на медицинската сестра в морето.

Обезумелият й от скръб годеник Валентин, който е полицай, е облепил целия град в плакати със снимката й, разпространил е фотото и в няколко държави в ЕС. Той не иска да повярва, че любимата му се е самоубила. Из града се носят няколко версии. Едната е, че Валя е отвлечена за бяла робиня. Другата е, че сама се е скрила и е изчезнала заради задушаващата обич на годеника си и пълното му обсебване, което започнало да й тежи. Третата е, че си има любовник и е изчезнала с него, четвъртата, че е била влюбена в зъболекаря, в чийто кабинет работела и решила да сложи край на живота си заради несподелената си любов.

Валентин обаче упорито пита – щом се е удавила – къде е тялото й. Логичен въпрос, на който отговарят стари рибари. Те дават примери с хора, които са се давили и ги е нямало с месеци, преди да изплуват. Тялото може да се заклещи някъде, течението може да го отнесе на километри, а може и навътре в морето. Старите морски вълци дават пример с човек, който се удавил в Бургас, но изплувал след няколко месеца в Средиземно море. Друг си спомня, че удавник липсвал половин година, а после бил намерен в такъв вид, че спасителите започнали да повръщат, а един напуснал работа.

Водата трябва да стане поне 20 градуса, тогава удавниците изплуват, твърдят рибарите. Надеждата обаче умира последна и Валентин е сигурен, че годеницата му е жива.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *