Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Риана затвори ресторант, изяла му храната

Известната Риана дала поръчка за огромно количество вкусна храна от португалски ресторант. Продуктите на заведението свършили заради огромната заявка от певицата и то внезапно затворило и доставчиците хукнали да си набавят нови.

В това време постоянните клиенти останали с пръст в уста, защото на вратата увиснала табелка „затворено“ . За поръчката Певицата се бръкнала със 7000 лири и това е рекордът на ресторанта, който смята да го помести в своя сайт. Всички със смях казали, че само Риана може да опразни един ресторант. Всъщност 24-годишната звезда купила храна на екипа си, който бил от 90 души. Тя поръчала да занесат всичко готово, за да угоди на капризите на своите хора.

Тя участва във фестивал в Лондон, а антуражът й огладнял. Нямало време да се ходи по заведения, затова тя докарала заведението при тях. Певицата похарчила цяло състояние да изхранва придружителите си, но всички са единодушни, че не се скъпяла и им поръчвала най-хубавите ястия и плащала за най-добрите хотели. Като всички певици и Риана си има своите слабости. Тя поръчала пет огромни съблекални, в които да релаксира преди и след изпълненията си. Другият й каприз бил само нейна баня, за да не се налага да ходи по малка нужда в общата тоалетна на простосмъртните. Представянето й било блестящо, но не е така в личния й живот. След горещата си любов и още по-горещата раздяла, в момента певицата се страхува от нова връзка и е сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *