Риана пак се гушка с Крис Браун

0
Риана и Крис пак са заедно

Както вече skandalno. net писа между бияча Крис Браун и хитовата изпълнителка Риана отново прехвърчат искри. Някогашната двойка вече на няколко пъти бе засичана да си гука на публични места, но след боя между Дрейк и Крис Браун за Рири, тя явно отново е решила да му даде шанс въпреки всичко.

Нещо повече очевидци разкриват, че след мелето Крис отишъл право при Риана, която по това време се забавлява в заведението на Джей Зи.

Рири се погрижила за раничката на Крис

Хитовата изпълнителка веднага се разчуствала при вида на тръпката си и бързо се погрижила сама за наранената му брадичка. В последствие както често им се случва в последно време Риана и Крис се усамотили в едно кътче в клуба и цяла вечер се забавлявали,  и радвали един на друг.

Някои от присъстващите в клуба дори твърдят, че звездите са си тръгнали заедно и вероятно са прекали остатъка от вечерта в обятията си. Независимо дали тази клюка е факт,  или не всички светски хроникьори са единодушни, че Риана и Крис не са затворена страница и най – вероятно съвсем скоро ще обявяват, че отново са двойка.

Риана успокоила Крис след сблъсъка!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *