Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Резил! Митничари намериха вибратора на Миро

МироКакто всеки  български гражданин, който излита със самолет към някоя дестинация,  багажът на Миро от Каризма също бил подложен на обстойна  проверка на летището. Служителите по сигурността дръпнали за проверка ръчния багаж на певеца, понеже той активирал датчиците на скенера и започнало силно писукане. Това означавало наличие на метални предмети и те били длъжни да проверят.

След като открили причината за адския писък на алармата – метална самобръсначка, митничарите прехвърлили за всеки случай голямата ръчна чанта на кумира на тийнеджърите.

През цялото време Миро се държал съмнително, като пристъпвал от крак на крак и изглеждал гузен. Проверяващите решили, че носи наркотици или други забранени неща, когато внезапно се натъкнали на причината  за смущението на популярния изпълнител. Те измъкнали от багажа му красив син вибратор. вибратор2Настъпило неловко мълчание и всеки се чудел накъде да гледа. Миро се опитал да се измъкне от конфузната ситуация, като обяснил припряно, че го носи за подарък на своя приятелка. Само че с*ксиграчката била разопакована и явно ползвана, защото по нея нямало никаки етикети и признаци, че е нова. Последвало още по-нелепо обяснение, че друга приятелка проверила преди това дали уредът работи.

Митничарите набързо изпратили смутения пътник към самолета, а после избухнали в луд смях. За нула време цялата смяна научила какви са с*ксуалните предпочитания на певеца и с какво ги задоволява. За тези предпочитания всички знаят, но Миро е толкова сладък и симпатичен, че зрителите отдавна са му простили този ляв уклон, а момичетата все още си мечтаят да ги хареса. Певецът направил голяма грешка, като не сложил инструмента си в общия багаж.

Някои обаче си задават въпроса дали не е носел и наркотици със себе си, защато знаят и за зависимостта му към кокаина.  Най-вероятно е имал, но не са били с него, а е уредил да си вземе доза там, закъдето е летят, казват разбирачи. Да ги пренесе предз летището било доста опасно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iAaNXfdMQH4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *