Революционно нов телефонен тероризъм изобрети нашенски пияндур!- с видео

0

teror1Здраво почерпен жител на Шумен превърна в луди калинки полицаите в града. Направил си кефа с фалшив сигнал на телефон 166.
Фалшивите сигнали до полиция, пожарна, спешна помощ, а напоследък и на телефона за бедствия 112, е стар спорт у нас. Деца и възрастни са „поставяли” бомби в училища, гари, съдилища. Понякога чисто комерсиално – за да отложат дело в съда, или класно по математика. А понякога просто ей така, за да се изпълнят сърцата им радост, като видят как благодарение на тях някои хора стават смешни и бесни.teror3
Въпросния шуменец обаче е на път да стане основател на нова школа в това направление. Съобщил на полицаите, че собственоръчно убил човек, който се намирал в жилището му. И посочил адреса, на който било извършено престъплението.
Естествено, че полицаите няма да пренебрегнат такъв сигнал… За да разберат на място, че пияницата се е изгаврил с тях.
Разбира се, авторът на сигнала веднага бил арестуван и ще си понесе последствията.
Обаче заради този сравнително нов спорт у нас и от това ново шуменско направление в развитието му, човек не може teror2да не се запита: какво ни става, защо сме такива, защо сме мрачни, защо сме груби, защо си умираме от кеф, когато прецакваме другарчето си, защо сърцето ни се изпълва с радост, когато изпързаляме някого?
Забелязали ли сте как в България някак тихомълком стана срамно да си нормален, любезен, отзивчив и неагресивен. Забелязвате ли колко повсеместно и денонощно сме нацупени. А в същото време се възхищаваме на народи, които са усмихнати, които са коректни, за които почтеното партньорство е естествено като въздуха.
Очевидно, част от орисията си на народ, от която все се оплакваме, напълно си я заслужаваме! Skandalno.net
Виж какво мисли по въпросите на телефонния тероризъм Проф. Вучков! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *