Революционен гел срещу целулит и стрии превзе пазара!

1

„Bio-code” стапя 70 % от целулита само за 2 месеца

strii_celulit
„Био код“ срещу целулит,стрии и мастни натрупвания

Масова истерия предизвика и на родния пазар новата разработка на френска козметична лаборатория „BIO-CODE”. Уникалния продукт „Био-код“ топи килограмите и отстранява целулита и стриите буквално за месеци.

bio_code
Революционният гел „Био код“

Това е първия продукт в света, който впряга отделената от стопените мазнини енергия в борба срещу целулита и стриите. Превръща кафявата и бяла мастна тъкан в биологично гориво. А резултатите са потресаващи! Още в края на втория месец от употребата на гела излишните килограми се стапят наполовина, целулита намалява до 70 %, а стриите до 25 %. Като през цялото време вие сте свежи и енергични. При 6-месечен курс на третиране, резултатите стигат до 100 %. Универсалния гел „Био-код” е изцяло природен продукт. Съдържа кверцетин, генестеин, анетол, холин, инозитол, витамини- B-5, B-6, В-2, С, ел-карнитин, кофеин, капсаицин, мед, лизин, силиций, глицин, бромелайн, ретинол, алантоин и др.

Начин на употреба: С леко масажиране гелът се нанася върху предварително почистените проблемни зони. Изчаква се 30 минути, след което се отмива с вода. Маже се веднъж-два пъти дневно. При по-тежки случаи – до 3 пъти на ден. Една опаковка „Био-код” (350 ml.) е достатъчна за двумесечен курс на третиране.

РЕВОЛЮЦИЯТА „БИО-КОД”:

strii_celulit1Идеята да се издърпа част от енергията на стопените мазнини и да се впрегне в борба със стриите и целулита, съществува отдавна в научните среди. Днес тя вече е реалност и нейното име е „Био-код”. Универсалния гел „Био-код”:
– сваля излишните килограми
– топи целулита
– заличава така неестетичните стрии и белези по вашата кожа.

С ГЕЛА СРЕЩУ ЦЕЛУЛИТ, СТРИИ И МАСНИ НАТРУПВАНИЯ „BIO-KOD” МОЖЕТЕ ДА СЕ СНАБДИТЕ ЧРЕЗ ПОРЪЧКА НА ТЕЛЕФОН: 0893 24 74 74

ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОДУКТА МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Comments are closed.