Ревнив съпруг уцели ченгета с горяща печка

1
Ревнив съпруг уцели ченгета с горяща печка

Разярен от ревност съпруг хвърли горяща печка по униформени служители, които дошли да спасят жена му от поредния побой. Фиаското станало в село до Павликени, на Свети Валентин – денят на влюбените.

Главният герой Федо, на 51, решил да не зачита чуждоземния празник на Свети Купидон, а по стара българска традиция седнал да празнува Трифон Зарезан. Работещият като шофьор на камион апапин се нагласил порядъчно, след което пред очите му започнали да минават кървави сцени на изневяра от стана на съпругата му Елеонора. След като като се налял с достатъчно количество червено вино, тираджията напълно озверял и се скарал с жена си като я обвинил, че кръшка, докато той с мъка въртял геврека по пътищата.

Ревнив съпруг уцели ченгета с горяща печка

Нараненият Ромео се нахвърлил върху благоверната си половинка и започнал да я налага. Тя обаче успяла да се отскубне от хватката и избягала навън. След това се обадила в полицията и служителите пристигнали на произшествието около 9 вечерта. Уплащшената жена ги посрещнала с думите, че този път мъжът и ще я убие.

Когато влезли в къщата да укротяват побойника, той налетял на ченгетата с горяща цепеница в ръка и дори направил опит да тупне единия от тях по главата. Тогава униформените разбрали, че с приказки няма да се оправят и тръгнали да го арестуват. Когато се приближили към него, хулиганинът блъснал срещу тях горящо кюмбе заедно с кюнците. Въпреки съпротивата му, Федо бил арестуван и затворен в изтерзвителното отделение на полицията. Най-вероятно ще го съдят по бързата процедура за оказване съпротива на полицай.

Полицаи в действие – видео

http://www.youtube.com/watch?v=ca7sjVtySGg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Др.Федо ако съдим по името е мангал.Нищо расистко но ако беше случката в САЩ ,Федо да е получил полагащите му се 25 гр. олово.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *