Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ревизоро: Наш министър гледа кучето на любовницата си в министерството

Бившият шеф на Митниците Емил Димитров остро реагира срещу безсмисленото преместване на агенция „Митници“ в Русе. Той издаде, че до момента са съкратени повече от 2000 служители под предлог, че нямат висше образование. Един от излитаните бил Иво Петков, който сам заловил 97 килограма хероин и Борисов даже искал да прави филм за него.

Сега човекът е без работа, защото нямал документ, че може да бъде митничар и не бил магистър, а само бакалавър. Ревизоро предположи, че чистката се прави, за да се назначат „наши хора“ в митниците. Които ще имат дипломи – калинки. Но пък ще бъдат верни и ще се отчитат където трябва и ще си затварят очите, когато трябва. Той попита защо се правят и тестове за лоялност, когато по тях всеки може да бъде пуснат или скъсан, в зависимост от това какво е казано на комисията. Ако съм аз и искам да махна някого, ще му задавам въпроси дотогава, докато не се обърка и го скъсам.

 Но така е, когато имаме министър, с прякора „Трите Милки“. И не става дума за шоколади „Милка“, а за три милиона на сделка. Разгневеният Емил Димитров обяви от телевизионния екран, че същият този министър е превърнал министерството в кучкарник. Там денем се отглеждало кучето на любовницата му, което всяка сутрин пазачите вкарвали през топлата връзка. Връзката на министъра с дамата също била извънредно топла. Той я назначил в министерството не само защото била член на ГЕРБ, а и поради други нейни качества. Заради същите качества я разходил на държавни разноски до Лондон, а после и до Китай. След което й купил апартамент и лично й помогнал да го обзаведе. Скандалът с китайската разходка стана преди две години и струваше на данъкоплатците 10000 евро. Може ли да се работи с този министър, попита риторично Ревизоро, без да му споменава името. То обаче е известно на всички грамотни българи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *