Рецепта за бързо отслабване от Алекс Раева: любовна мъка плюс 3-4 бири на гладно!

1
alex-raeva
Сашка Раева

Skandalno.net Водещата на новото телевизионно шоу – „България търси талант” Александра Раева смъкнала почти 30 килограма с… бира. А уж пенливото удоволствие било бъкано с калории.

Така поне пише по дебелите книги. Всъщност Алекс не крие, че реално се е стопила заради любовна мъка породена от факта, че годеникът й Камен Атов изненадващо й би шута. Ударът бил толкова непоносим, че Алекс спряла да се храни. Започнала да се топи с часове. И така – цяла година. Но такова отслабване е крайно нездравословно. Докторята твърдят, че мазнините чезнат бързо от гладуване, но организма отслабва опасно, а с него и сърдечният мускул. Тялото забравя какво да прави с приетата в стомаха храна и започва да я повръща. Така се случва с всички анорексички. И нерядко подобно aleks-raeva1гладуване завършва със смърт.

За разлика от болните от анорексия обаче, Алекс му намерила колая. Удряла по 3-4 бири на ден. И се чувствала хем нахранена, хем опиянена и замаяна. Нещо, от което имала неистова нужда в този момент. Окопитила се и се захванала със спорт, защото се ужасила от провисналото си след това неестествено отслабване тяло. Захванала се и с гмуркане, което шлайфало фигурата по най- добрия начин.

Така се стигнало до деня, в който Алекс Раева – вече не с цел боди билдинг, се гмурка в Червено море откъмто Египет заедно с Любен Дилов – син. Младата дама продължава да отрича, че освен във водите на морето, двамата са се гмурнали и в океана на чувствата. Възможно е наистина да са си само приятели, както упорито твърди Алекс. Ама по-вероятно е да са си и нещо повече…  skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *