Репортерката Деси Ризова заби млад социалист

2
Деси Ризова
Деси Ризова

Топ репортерката на Би Ти Ви Деси Ризова заби социалиста Трендафил Величков от Националния съвет на младежката БСП. Журналистката се похвали във фейсбук с новото си завоевание. Двамата станаха гаджета, след като Деси се завърна от Украйна, където отразяваше протестите. Ризова и Величков оповестиха едновременно новината в профилите си, че са обвързани.

Трендафил Величков
Трендафил Величков

Социалистът е един от опозиционерите в партията. Червените не крият, че той е от хората, които са близки до Георги Първанов, и се бори срещу сегашното ръководство на „столетницата“. Председателят на БСП в Пазарджик се кандидатира за лидер на младежката организация, но не беше избран. Величков стана известен през 2008 година, когато взе приза „Мистър Бузлуджа“ на червения събор на митичния връх.

Той е на 33 години, но живее със социалистическата идея отдавна. Приятелите му твърдят, че е бунтар. Трендафил се пали, когато стане дума за ценностите на социалистическата идея. Той е категоричен, че не приема площадната демокрация.

Има интересна биография, с която се гордеят родителите му от Пазарджик. Завършил е финанси и кредит в Украйна, както и финанси и културизъм в НСА. Първото му помага в частния бизнес, който е в сферата на телекомуникациите, а второто го е направило инструктор. Хобито му е риболовът.

Работил е и като телевизионен водещ в кабеларка заедно с Ива Николова, която неотдавна седна в стола на Николай Бареков в сутрешния блок на ТВ7.

Деси стана известна, след като беше репортер в ТВ2. Когато медията изчезна, тя се прехвърли в Би Ти Ви и в момента е сред водещите репортери.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. платена поръчкова журналистка с червен натегач кариерист? нормално, те краставите се подушват….

  2. Слепените уши в долният им край показват турският им произход на Деси Ризова,водещата Виктория Петрова също е туркинче (еврейка),явният турчин Юксел Кадриев има същите уши.Дружката на Десислава Ризова също е турчин,правещ се на българин.Повечето днешни „евреи“ са турци по произход,те скриха имената си с Възродителният процес,те крият произходът си,както го правят и евреите,те се разпознават и се женят помежду си,както го правят и евреите,техен Господ са парите,както при евреите.
    Ивайло Калфин,Бойко Борисов,Надежда Михайлова,Бареков,Цацаров,Пеевски.Тодор Живков,децата му,охраната му,съветниците му явни евреи,министри през комунизма,финансисти,журналисти,учители,професори.Те обичат професиите,които им дават власт над едно общество и откъдето могат да контролират финанси,информация,знание в хората.
    Путин,Медведев,Янукович,еврейката Юлия Тимошенко има такива уши слепени в долният им край,Кличко.
    В България много „руснаци“ са всъщност хазари смесени с руска кръв,повечето от днешните евреи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *