Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ренегати правят нова „Атака“ в парламента, но без Волен Сидеров

Нова парламентарна група с името „Атака” , но без Волен Сидеров се очаква след Нова година. Отцепниците от националистическата партия ще се възползват от вратичка в закона, за да затворят устата на Сидеров. Надеждите на ренегатите са, че поне още един депутат ще напусне „Атака” след края на парламентарната ваканция.

Законът не позволява да се състави нова партия в парламента, но може да се възстанови стара, разясняват отцепниците. Ако още един депутат напусне Сидеров, парламентарната група на „Атака” се разпада. Тогава ренегатите ще възстановят
представителството на партията и ще получат името й.

Хитрият план им бил предложен от Яне Янев, който от една година търси начин да възстанови групата на РЗС, признават

Калинка подаде молба за членство в ГЕРБ

отлюспените от „Атака” депутати. Първоначално Янето се опитал да ги убеди да се присъединят към него и така да възродят парламентарната му група. Отцепниците от „Атака” обаче отказали с довода, че ще изчакат да „натрият носа на Сидеров”.

Ако врътката на ренегатите се получи, Волен Сидеров ще остане без никакъв глас в парламента. Лидерът на партията няма да има право да прави изявления и да чете декларации.

Калина Крумова, както и няколко нейни колеги от „Атака” обаче вече заявиха принадлежност към ГЕРБ. Това означава, че и субсидиите им ще се отидат в сметката на управляващите.

Никой от отцепниците обаче не говори за подмяната на вота на избирателите, които им са гласували доверие. Наяве излезе безпрецедентно сметкаджийство и борба за овладяване на държавните пари, полагащите се на всяка парламентарна група.

Яне Янев се опита да прикотка люспите от „Атака“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *