Рекордна печалба изстреля мъжът на Галена в ТОП 10 на родните богаташи

1

65 бона на ден прибира най – богатият нашенец

Галена и Галин
Галин на Галена влезе в Топ 10 на богатите

По 65 000 лева на ден е изкарвал българинът, декларирал най – висок доход през миналата 2012 година. Това съобщиха за skandalno.net от приходната агенция, но не поискаха да разкрият самоличността на шампиона, позовавайки се на закона за класифицираната информация.

Инспекторите обаче уточниха, че съгласно подадената от него данъчна декларация, той е получил общо 14. 3 милиона лева печалба за периода, а източник на приходите му са граждански договори и контракти по трудови правоотношения.пари

Общо 117 милиона лева са изкарали през този период първите петдесет от „данъчните отличници”. От НАП заявиха категорично, че това е с цели 19 милиона повече, сравнено с декларациите от доходите за 2011 г. В първата десятка по печалба се нареждат шестима жители на София, следвани от двама бизнесмени от Велико Търново, по един от Варна и Бургас.

Според непотвърдена информация, милионерите от Велико Търново са съпругът на поп фолк певицата Галена – Галин и баща му. За никого не е тайна, че те въртят вафлена фабрика и развиват успешен бизнес. Ако това е вярно, то напълно ще сложи край на инсинуациите, че изпълнителката иска да напуска мъжа си заради по – богат от него столичанин.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=n65C3tPsDrM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *