Рекорди: Булка се тъпче с наденички, за да влезе в Гинес

1

Англичанката Сюзън Иман е решила да атакува рекордите на Гинес в ролата на най-дебелата булка в света. Затова тя започнала да се тъпче с най-калоричните храни, като на ден достигала до 30000 калории.

Сега Сюзън е на 33, а сватбата е планирана за деня, в който навърши 35. Голям проблем се оказало да намери сватбена рокля и се наложило да отиде на шивач. Такъв размер рокля не сме шили, въздъхнала шивачката, но все пак сътворила чудото, за което отишли метри плат и шифон. Бъдещата булка страшно харесва роклята си и твърди, че в нея изглежда като кукла. Тя ходи нсяка седмица на проба, като на отиване и на връщане от ателието изяжда по три бургера, за да се подкрепи.

В дневното й меню влизали омлети от дузина яйца, 30 палачинки, наденички, шоколад, голяма чиния с пържоли, чипс и всякакви вкусотии. Личният й лекар вече бил загрижен за здравето й и периодично й правел изследвания. Засега показателите на Сюзън са добри. Тя има доста доходна работа. Изпраща снимките си на почитатели на пълните жени в интернет и те щедро й плащат. Завъдила си е голяма клиентела, кльощави модели имало малко, но дебелите били кът.

Така се запознала и със съпруга си, който толкова я харесал, че веднага се преместил при нея. В момента е безработен и единственото му задължение било да готви на дамата на сърцето си вкусни неща. Все пак бъдещият младоженец се грижел тя да хапва и салата и да прави гимнастика по веднъж на ден. Той още не е виждал роклята, но е участвал в избора на тортата, която е многоетажна, с шоколад и сметана и много тюл около нея и тежи почти колкото младоженката.

Мъже, отваряйте очите си навреме! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *