Рекорд! Филип Киркоров стана баща на син и дъщеря само за седем месеца

0

Вече имам син – обяви изненадващо руската суперзвезда Филип Киркоров, който е на турне в България. Той съобщи това на сцената на НДК, на която течеше неговия мегаспектакъл и обясни, че е невероятно щастлив да сподели новината на българска сцена.

Певецът, който има български корен изправи публиката на крака, която гордо аплодира новия татко, а после и песните му. Киркоров изнесе невероятен концерт, може би вдъхновен от малкия си син.

Само преди седем месеца той стана баща и на дъщеричка. Малката Алла Виктория беше любимката му, но сега ще трябва да дели любовта си между нея и току що роденото й братче. Ясно е, че двете отрочета имат различни майки, но странното е, че Филип упорито крие имената им. Слуховете спрягат различни дами около него, а фенки вече твърдят, че те са родили и двете му деца.

На конкурса „Украйна търси таланти“ се появи сравнително добра певица, доста пълничка и доста гримирана. Журито зяпна, когато тя заяви, че е съпругата на Филип Киркоров, извади огромен портрет на двамата и заръча да му го предадат. След това изрецитира прочувствено стихотворение за тяхната любов. Публиката бе трогната до сълзи, но от смях. Преди много години Киркоров е имал лична среща с Ванга. Тя му предлекла три щастливи събития и назовала кога ще станат. Едното било, че през 2012 година ще се роди първият му син.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://www.youtube.com/watch?v=-stnXifZZSo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *