Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Рекорд! Американец си откри откраднатата кола след 42 години

Американският студент Боб Ръсел осъмнал един ден пред 1970 година без автомобила си марка Austin Healey. Той страшно си го обичал, това била първата му кола тежко преживял загубата.

Но цял живот се взирал във всяка, която приличала на неговата с надеждата да я намери. Нито оплакването в полицията, нито преписката във ФБР помогнали. По необясним начин във ФБР объркали документите и изгубили преписката. Наскоро Ръсел разглеждал предлаганите в eBay возила и внезапно видял своята отдавна изгубена красавица. Издирил собственика, но той имал редовни документи за нея и отказал да му я върне. Предупредил и дилъра в интернет-магазина, но и той го отрязал, защото в бумагите всичко било наред.

Настоящият собственик на возилото съжалил Ръсел, помислил си, че не е съвсем наред и му предложил да му даде колата на половин цена – 24000 долара. Бившият студент обаче се заинатил. Виждало му се доста нередно да даде пари за собствената с кола. Затова пак подал жалба в полицията. Ченгетата се свързали със собственика на аукциона и иззели возилото. За да си получи колата, Ръсел трябва да се охарчи с 1500 долара, за да му я пренесат от Лос Анжелис в Тексас. Той обаче бил щастлив да ги плати, защото автомобилът му сега е антика и струва 50000 долара. Любопитен е и фактът, че колата била открадната в деня, в който Ръсел се започнал с бъдещата си съпруга. Сега и двамата се радват, че той няма да страда повече за изчезналия си автомобил.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *