Рейтингът на Ани Салич се срина тотално

0
Ани Салич

Ани Салич тотално е омръзнала на драгите телевизионни зрители, показват последните проучвания за рейтинга на тв водещите. Данните от изследването били категорични, че Салич вече не само не е първа любимка, но и вече наистина е втръснала до смърт на цялата аудитория.

Това се потвърждава и от самите зрители, които вече масово плюят срещу нея по най – различни форуми в интернет. Дори някои от тях изказват сериозни мнения, че за всички ще бъде най – добре, ако Ани се покрие поне за известно време. Когато преди няколко дни на бял свят излезе новината, че тя напуска бТВ, мнозина изразиха голямо задоволство от този факт.

Ани Салич

Журналисти пък припомнят, че печатната преса от доста време също недолюбва тв водещата. От доста време срещу нея се тиражират съвсем неласкави изказвания, които могат да накърнят честта и достойнството на всеки един. Въобще, общото мнение е,че Салич най –накрая трябва да предаде поста на свои млади колежки, които да разведрят екрана с лъчезарните си усмивки.

„Ами според мнението на една голяма част от хората, тя достатъчно се е налапала и е крайно време на предаде поста на някой, който повече го заслужава от нея. Просто трябва вече да видим нещо ново и свежо на телевизионния екран” – споделят столичани.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=hB2odMAhPGA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *