Развръзката с убийството на Яна в Борисовата градина

4
Яна
Убитата Яна Кръстева

Драмата с убийството на Яна в Борисовата градина скоро може да приключи.  Под ноктите на момичето е открита ДНК, която е дадена за изследване. Основният заподозрян пак е Николай Русинов – Чеци.

Има доста доказателства, които го правят заподозрян номер 1. Чеци твърди, че е напуснал Борисовата градина към 5 ч. сутринта и е оставил Яна Кръстева жива. Разследването обаче показва, че той си е тръгнал в 6 ч., това става ясно от направената проверка на мобилния му телефон. При доброволното си предаване на полицията, по тялото на Николай са открити много наранявания, като той твърди, че е паднал от колело.Тройна експертиза, ще определи психическото му състояние.

Сестрата на убитото момиче, сподели пред медиите, че няма начин Яна да е легнала доброволно с Чеци. Той не бил неин тип и нямали нищо общо. Според сестрата, Яна е надрала жестоко убиеца си, защото тя така е свикнала да се защитава – с драскане, хапане и скубене. Ако се докаже, че ДНК-то е на Николай Русинов, той ще бъде закован зад решетките за зверското изнасилване и убийство.

Николай Русинов
Чеци остава в ареста

Чеци е задържан от полицията и ще остане в ареста. Стана ясно, че има резервиран билет за ЮАР, където е мислел да избяга. Чеци обаче няма да мърда от съображения за сигурност и ще изчака да излезнат данните от експертизата.

Чеци се укриваше в Турция след убийството на Яна. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *