Разпуснаха съквартирантите в Биг Брадър до финала

0

Райна гащиСъквартирантите в Биг Брадър явно тайно са получили сигнал свободно, или поне част от тях. Докато зрителите направо ги ожалват какво правят затворени в луксозния дом, те почти не се задържат вътре.

Дълбоко заключената Райна, която уж би трябвало да тръпне до понеделник за финала, люлее бедра в известен столичен клуб. Тя се появи на участие, за да не изтърве хонорара, а явно договорът й в Брадъра е съвсем свободен. Влиза и излиза, когато си поиска. Папараци я изловиха в оскъдно  дънково костюмче, доста разголено и една ръкавица също дънкова. В това оригинално облекло тя пяла до сутринта, а после все пак се прибрала в Къщата да се наспи.

Лео пък не пита от екрана какво ли правят близнаците му, понеже бил пуснат да отиде и да си види двете бебета. За награда за дългия престой двете Златки една по една поизлезли да се видят с гаджетата си. Единствено Денди не пожелал да се възползва от възможността да се прибере вкъщи. В предаването той се чувства като у дома си. Топло е, има удобна цяла спалня с лична баня, има неизчерпаеми количества уиски и вино, Хининос е с него и какво друго му трябва на светския лъв? Абсолютно нищо.

Междувременно Александра Сърчаджиева се чуди какво да коментира в задължителните вечерни епизоди. Снощи цял час тя се тюхкаше колко самотни са съквартирантите, ожалваше ги, всеки разговор го анонсираше като суперскандал,  а цели пет минути бяха огделени на Райна, която си лежеше в леглото и си говореше сама. Най-вероятно режисирано предварително, за да има какво да се излъчи.

Финалът е в понеделник, но кой ще стане любимата звезда на България, като вътре не се забелязва такава, е доста странен въпрос. Изборът е интерлектуалец-егоцентрик, италианец, който мълчи като риба, фолкпевица и две уж коренно променили се плеймейтки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *