Разкритие: Полицаят не е убиецът на барманката Мария, бил на рожден ден

0
Михаил Менашки

Случаят с жестокото клане в Слънчев бряг, при което 30 годишната красавица Мария Златанова бе намушкана 6 пъти и умря от раните си, все повече заприличва на класическа любовна драма. Още в началото случаят се заплете окончателно от самосебе си и на следователите ще бъде изключително трудно да разгадаят истината.

Първоначално за убийството бе обвинен и арестуванексслужителят на МВР Михаил Менашки, който доскоро имал любовни взаимоотношения с хубавата Мария. Детективите усърдно започнаха работа по версията за убийство от ревност, а в нея бе замесена и официалната приятелка на бившия полицай, която го била принудила да заколи управителката, за да й докаже, че все още я обича.

Мария Златанова

Менашки уж направи пълни самопризнания, когато сам се предаде в полицията. Днес обаче той отрече и обяви, че не само не е автор на престъплението, но дори и въобще не познавал жертвата лично. Докато магистратите решаваха дали да го задържат или пуснат на свобода, той заяви в писмен вид, че в нощта на клането е бил на лично тържество.

„Никога не съм познавал Мария Златанова. През тази нощ бях на рожден ден. Непрекъснато с до мен беше и приятелката ми” – каза той.

От прокуратурата изявиха желание да го задържат под стража, но самият заподозрян се надява, че ще го пуснат под домашен арест или парична гаранция. Окончателните данни от експертизата на съдебните медици доказаха, че Златанова е била намушкана точно шест пъти. Пострада и приятелят й Симеон Куминков, с когото били заедно от около три месеца. Според свидетели обаче, тя излизала и с основния заподозрян Михаил Менашки.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *