Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разкритие: Георги Илиев е ликвидиран от свои хора – с видео

visskandalno. net Босът на ВИС- 2 бил ликвидиран от свои подчинени! Жоро Илиев смятал да продаде на банкера Емил Кюлев паркингите под НДК. Това предизвикало недоволството сред други ВИС -аджии, които също се облажвали с няколко милиона на година. Версията е на директора на НДК  Христо Друмев.

Няколко месеца преди показното убийство на Жоро Илиев в Слънчев бряг, босът на ВИС-2 поискал заем от шефа на ДЗИ Емил Кюлев. Банкерът обаче поставил като условие Главния да му прехвърли собствеността върху апетитния имот под НДК. Годишната печалба от

Емил Кюлев

Емил Кюлев

подземните гаражи e около 10 млн.лв. По това време, Таки ръководил от името на Жоро Илиев паркингите и взимал половината от парите.

Решението на боса да продаде гаражите на Кюлев не се приело добре от повечето ВИС-аджии. Никой обаче не смеел да роптае на висок глас. Сделката между Жоро Илиев и Кюлев така и не се финализирала. На 26 август 2005 разстрелват Главния пред собствения му хотел „Дюн” в Слънчев бряг. Точно след три месеца, на същата дата, ликвидират и Кюлев. g_ilievСпоред криминалистите, двете убийства са поръчани от един човек. Показните разстрели не са дело на конкурентите от СИК, твърдят запознати. По това време двете групировки са в примирие. По-скоро поръчката на Георги Илиев дошла от самите редици на ВИС-2.

С днешна дата, паркингите под НДК са собственост на Мая Илиева. Подлезите се държат от Христофорос Аманатидис – Таки. Усилено се говори, че НДК може да бъде обявена за приватизация и Таки се гласи да я купи

Георги Илиев е един от най-обичаните босове от служителите си. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *