Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разкриха убийците на Георги Илиев!- с видео

Следователя Андрей Цветанов

Следователя Андрей Цветанов

Андрей Цветанов е следовател в отдел „Престъпления“ на НСС. Участвал е в разследването на много скандални убийства, разтърсили държавата- убийствата на диседента Георги Марков в Англия, на Самоковеца, на Фатик, Емил Кюлев, Георги Илиев… Той е и сред екипа, събиращ доказателства по безбройните дела срещу братята Маргини. Пред в. „Шоу“ топ-чегнгето склони да изповяда най-скандалните случаи от практиката си:

Убития Георги Илиев

Убития Георги Илиев

Големия Маргин наистина е много болен. При последното си пребиваване при нас той се движеше с кански усилия. Но въпреки това не е спекулирал със здравните си проблеми, не е правил опити да възпрепятства обвинението по здравословни причини. Странно ми е, че в обществото на двамата братя се гледа като на неразривна цялост. Та те са си отделни личности. Не съществува такова понятие- групово престъпление. Престъплението е индивидуално. Да не забравяме, че двамата братя всъщност иматт и трети брат. Защо него никой не го спряга. В момента основните обвинения срещу Маргините са две7 за организиране на мафиотска група и в поръчителство на покушението срещу Боби Цанков. Но аз съм убеден, че радио-журналиста не е имал абсолютно никакви отношения с Маринови. Ще ви приведа следния пример. През 2006 г. Цанков и Красимир и Николай Маринови се засякоха в ареста за близо два месеца. Лежаха в различни килии, но на един етаж.
ВИЖ ВИДЕОТО:

И ако тогава са се познавали, щеше да стане ясно. Убеден съм, от наблюдения, че Маргините дори не знаеха кой е той. Майката на Боби му идваше всеки ден на свиждане. И се заседяваше в стаята за гости с часове. Което пък ограничаваше времето за срещи на Малкия Маргин с адвокатите му, защото правилото е- само по едно свиждане в помещението! Това изнервяше Николай и той на няколко пъти е питал полицаите: Какъв е пък тоя дришльо, че ще го чакам цял ден да се наговори с майка си?!
Физическия убиец на Самоковеца беше задържан, но все още се води разследване кой е поръчителя. Едно е почти сигурно вече- не са го поръчали заради трафика на наркотици, а по-скоро при някаква борба за надмощие между групировките. Холандската и българската полиция работят усилено по този случай и може би скоро ще стане ясно кои са били поръчителите. Дали това са Йосиф Йосифов и Васил Качиков или не са те!
Малко хора знаят, че всъщност разполагаме със снимки на човека, който дръпна спусъка срещу Емилgeorgi2 Кюлев. Изключително нахално и брутално убийство. Толкова показен разстрел не се случва често. Знаете случая, гръмнаха банкера насред уличния трафик, в колата му. Десетки камери на магазини и банки са заснели килъра и разполагаме с перфектни фотоси. Знаем как изглежда убиецът, но за съжаление още не можем да се доберем до него.
Нека не прозвучи сензационно, но имаме следи, които водят към няколко от поръчителите и физическите убийци на боса на „Вай-холдинг“ Георги Илиев. Лично участвах в това разследване. По време на неговия ход се отсяха много версии и разнищихме цялата престъпна структура в България. Стана ясно кой за кого работи и към кого гравитира, както и какви поръчки изпълнява. И в момента кръгът на евентуалните поръчители и убийци се е стеснил твърде много. Просто сме направили обръч, който ги задушава. Мисля, че скоро ще можем да оповестим в обществото кой уби Георги Илиев!
Кой уби Георги Илиев- спомените на един от охранителите му:
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Разкриха убийците на Георги Илиев!- с видео

  1. visko Отговор

    27.08.2012 в 14:40

    Абе хора правете разлики на хората носещи името Георги Илиев. Никои с никои НЕ СИ ПРИЛИЧАТ. УБИХА ЕДИН ОЛИГАРХ ИСПОЛЗВАЩ САМУЛИЧНОСТА НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *