Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разгонена крава тича 40 километра да си търси бик

крава разгоненаЗажадняла за любовни ласки крава  беше открита на цели 40 километра от дома на собственика си. Добичето-беглец  удиви всички животновъди в Кърджалийско с издръжливостта си и желанието си да си намери бик. Кравата била разгонена и изпитвала силен копнеж за любов. Тя излязла уж на паша, но наоколо имало само нейни посестрими и нито един мъжкар.

Сластолюбивото добиче тръгнало да си търси мъж в гората и изчезнало. Стопанинът й преобърнал цялата мера и храсталаците наоколо, но не я открил никъде. Цели десет дни неговата Сивушка била в неизвестност и той буквално я отписал. Наоколо било голям пущинак, баири и чукари и човекът бил сигурен, че диви животни са я намерили и са я изяли.крави

Изненадата му била голяма, когато на десетия ден му се обадили от полицията да дойде да си прибере добичето, понеже било предадено там и стояло пред полицейското управление. За огромно учудване, животното било хванато на 40 километра от обора си да се скита в село Петлино. Там го намерил Айдън Хюсеинов, нахранил го, напоил го и го закарал в полицията. На мен чужда крава  не ми трябва. Имам си моя, казал той на изумените полицаи. А тази ви я давам да й намерите собственика. След издирвателните мероприятия, почерпени най-вече от номера на кравата, изписан на ухото й, униформените открили истинския собственик.

Много крави бягат, но подобен случай в България няма. Точно това добиче е минало през няколко дерета, няколко високи върха на планината, през огромни пущинаци и е оцеляло. То вече е крава-рекордьорка, но бягството не се увенчало с успех. Бик по пътя така и не се намерил и добичето продължава да мучи тъжно и влюбено, заключено в обора. А стопанинът се пита дали не е по-доре да му тегли ножа, защото иначе пак ще избяга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *