Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разгонен социалист пуска ръце на полицайки от Съдебната палата и гони колежки по коридорите на „Позитано“ 20 – с видео

kutev

Антон Кутев

Секретарят на БСП Антон Кутев в последно време се изявява като същински дон Жуан. Не само червени активистки пропищяха от похотливите му изблици, но и полицайките от Съдебната палата! Червеният плейбой имал слабост към жени в униформи и не се свенял да пуска ръце, когато му се отдаде възможност.

Сладострастникът най- често се отбивал при полицайките, зачислени в Съдебната палата. Кутев само чакал да приключат ангажиментите му в червената централа и веднага тичал в сградата на съда. Щом го видят да се задава за пореден път на униформените мадами им призлявало. Говори се, веднъж социалистът дори пуснал ръка на една полицайка, след което отнесъл шумен шамар. Но даже след срамната случка Кутев не се отказал и продължил да ходи да задиря полицайките. Наложило се началникът на „Съдебна полиция” да отиде на „Позитано” 20, за да се оплаче от набезите на палавника.

Пашалиева едва избягала от лапите на Кутев

Пашалиева едва избягала от лапите на Кутев

Това едва ли е изненадало някого в централата на левицата, защото Кутев налитал и на колежките си от партията. Из коридорите на Позитано дълго време тема №1 беше историята за това как Антон Кутев гонел няколко етажа шефката на пресцентъра Жанет Пашалиева. Похотливецът огласял цялата сграда с молбата си към бившата журналистка да му позволи да целуне поне обувките й. Пашалиева успяла да стигне до пресцентъра и се заключила. Преследвачът й обаче не я оставил намира, ами започнал да блъска по вратата като обезумял. Наложила се намесата на охраната, за да узаптят Кутев.

Разпуснатото поведение на секретарят на левицата може да се дължи и на залитането му към чашката. Вътрешни хора разкриват, че всеки ден от кабинета на Кутев се изхвърляли по няколко бутилки уиски, а през работно време червеният функционер започвал с наздравиците още от обяд.

Антон Кутев в интервю. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *