Разгневена жена уби семейство заради Фейсбук

0
Фейсбук поражда жестока агресия у хората...

Социалната мрежа Фейсбук вече до такава степен е промила мозъците на хората, че стана причина и за убийство в американския град Маунтин Сити. В САЩ обидена на свои съседи жена ги уби за назидание, че са я махнали от листата си с приятели във Фейсбук. Полицията е отишла  на мястото на престъплението, защото е получила сигнала за стрелба. Куките,  които са се отзовали на сигнала са попаднали на покъртителна гледка,  мъж и жена плували в кръв, направени буквално на решето, а из под жената се чул детски плач. Полицаите вдигнали трупа на майката и намерили бебенце, което е оцеляло благодарение на родителката си, която го е предпазила със собственото си тяло.

Заради разприятеляване във Фейсбук жена разпореди смъртта на цяло семейство...

За щастие детенцето се е разминало без никакви наранявания, но сега социалните издирват някой близък, на който да го поверят, след като то е останало сираче. За жестокото убийство полицаите арестуват бащата и гаджето на мозъкът на операцията. Двамата мъже са изпълнили,  без да мислят заповедта на близката си, която е съседка на убитите и е продиктувала тяхното убийство, защото са я махнали от Фейсбук.

Лудналата американка е инвалид и поради тази причина не е изпълнила собственоръчно пъкления си план. От полицията издават, че много хора  от градчето са махнали маниачката от контактите си във Фейсбук, тъй като поради положението си, тя   ги тормозела нон стоп в интернет и затова  униформените до момента не могат да установят, защо тя е поискала смъртта именно на съседите си или това е било само началото на чистка на „неприятелите“ й от Фейсбук.

Убийството заради Фейсбук далеч не е прецедент!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *